Hoppa till sidans innehåll

Herr. Magnus Svedlund inför Strömsbergs IF

27 JUN 2019 18:24
  • Uppdaterad: 27 JUN 2019 18:24

På fredag väntar bortamatch för Avesta AIK, när man möter Strömsbergs IF.

 

Även om ”Klubben” fick åka hem tomhänta från matchen mot Heby AIF på Tegelvallen, i den senaste omgången, säger AAIK-tränaren Magnus Svedlund, att det fanns en del positivt ta med sig efter 2-4-förlusten.

-Vi hade stundtals ett bra anfallspel, och kom till många målchanser.

 

Om Avesta ska lyckas klara sig kvar, är att man måste släppa in färre mål. Typiskt för ett jumbolag, har man släppt in flest mål av samtliga lag i serien, 34 stycken.

-Det är tungt att att man måste göra två, tre mål i varje match för att vinna. Men vi jobbar vidare, och snart kommer första nollan, säger Magnus Svedlund.

 

 

Hur är din känsla inför matchen mot Strömsberg?

-Den är bra. Vi har haft fem bra matcher i bagaget. Vi får strunta i att vi inte har fått några poäng med oss, men vi har gjort det bra prestationsmässigt. Jag kommer ihåg att vi gjorde en bra hemmamatch mot Strömsberg. Speciellt andra halvlek, när vi pressade tillbaka dem. Sedan gjorde de 1-2 på en nick, i matchens sista avslut.

 

I Avesta saknas Victor Berg, som rehabartränar. Saknas gör även Simon Sundin (fot), Daniel Medén (näsa), Kahlid och Omar Mohamud Mohamed (bortresta).

Däremot har William Samulsson börjat träna, och är aktuell för en plats i truppen, liksom Diego Barraza Peñate, som båda saknades mot Heby.

Skribent: Per Lindgren. Foto: Sandra Jonsson
Epost: Adressen Gömd

 

 

 facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Avesta AIK - Fotboll
Telegatan 6D
77431 Avesta

Besöksadress:
Telegatan 6D
77431 Avesta

Kontakt:
Tel: 022658294
E-post: This is a mailto link

Se all info