Hoppa till sidans innehåll

Dam. Avslutning mot Ornäs

27 SEP 2019 18:19
  • Skapad: 27 SEP 2019 18:19

Då har en lång säsong kommit mot sitt slut. Avesta AIK avslutar på lördagseftermiddagen, med bortamatch mot IK Ornäs. AAIK har fortfarande chansen att sluta trea i serien. Men då krävs det seger, samtidigt som tabelltrean Smedjebacken inte vinner mot Rynninge.

-Jag tycker att Rynninge är ett bra lag, med flera duktiga spelare. Jag tycker att de har goda chanser att besegra Smedjebacken. Sedan gäller det att vi gör vårt, säger Mikael Lindgren, tränare i Avesta.

 

AAIK:s senaste match, hemma mot just Rynninge slutade 0-0. Även om ”Klubben” inte gjorde någon topprestation, fanns det bitar i spelet som var bra, menar AAIK-bossen.

-Det fanns många sekvenser som var bra i anfallsspelet. I perioder hade vi många bra kombinationer, även om det fanns sekvenser där vi tappade bollen, säger Lindgren.


Nu väntar det Ornäs, och det är bara tre poäng som gäller, för Avesta. ”Klubben” vann tidigt på säsongen med 1-0 mot OIK, och Mikael Lindgren säger att motståndarna har många kvaliteter.

-Ornäs är ett ganska bra spelande lag som vill rulla bollen. Det är sista matchen så vi ska försöka ha roligt och spela vårt spel, och ta sikte på nästa säsong.

 

Avesta har en del frågetecken, varför tränaren Mikael Lindgren, har tre tänkbara alternativ hur man kommer att formera laget.

Skribent: Per Lindgren. Foto: Sandra Jonsson
Epost: Adressen Gömd

 

 

 facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Avesta AIK - Fotboll
Telegatan 6D
77431 Avesta

Besöksadress:
Telegatan 6D
77431 Avesta

Kontakt:
Tel: 022658294
E-post: This is a mailto link

Se all info