Hoppa till sidans innehåll

Säsongen VT2019

25 MAR 2019 14:00
En hel del nytt inför vårsäsongen. Nya Ledare, Seriespel, Nya träningsformer, Samarbeten, Träningsmatcher och Cupspel står inför dörren.
  • Skapad: 25 MAR 2019 14:00

Väl mött!

UPPSTART

Nu drar vi igång utomhussäsongen!!

Informationsträff Föräldrar och Spelare på Torsdag 28e Mars . Bollek. Spelarinventering och utdelning av Tröjnummer till närvarande spelare!

Träningsstart from Söndagen den 31e Mars. Vi kommer köra matchstyrd träning en dag i veckan och teknik/snabbhet/styrka en dag i veckan helt baserat i spelarnas utvecklingsnivå. En dag i veckan kommer vi försöka samarbeta med AAIK P08 eftersom vi delar spelmiljö, 7-Manna spel. Dels under träningsform men även utbyte av spelare upp och ner efter behov och vilja.

SERIESPEL

Detta är nytt from i år då vi tidigare kört sk Sammandrag mot närliggande klubbar anordnat en gång per år av varje klubb. Seriespelet kommer innebära matcher med större regelbundenhet. Matcherna kommer vara förlagda på helger och vi får räkna med mer eller mindre varje helg. Detta ställer krav på föräldrardeltagande vad gäller skjuts till och från vid bortamatch. Max 7+4 spelare kommer tas ut till varje match och kallelse kommer delas ut i god tid inför varje tillfälle. 

Vi kommer ha ett gott antal träningar innan seriespelet kommer igång vilket innebär att vi på Ledarsidan kommer ha tid att ta ut lag och planera. Viktigt är att alla spelare som vill bli uttagna till spel också deltar på träningar!

Då detta med seriespel är nytt för oss också så kommer vi med mer information längre fram.

TRÄNINGSMATCHER & CUPSPEL

Det händer att vi får förfrågningar om träningsmatcher samt deltagande i cuper organiserade av andra lag/föreningar. Vi har tidigare varit sparsamma med att tacka ja till dessa men kommer nu att vara aktivare.

NYA MATCHREGLER

I bytet upp till 7-Manna kommer en del nya spelregler samt att fotbollsförbundet uppdaterat regelboken för denna spelmiljö. Detta kommer tränas en hel del på inför kommande säsong så att så många spelmisstag som möjligt kan undvikas.

NYA LEDARE OCH TRÄNARE

De personer som tillkommer som tränare/lagfunktionärer kommer presenteras på Infoträffen den 28e Mars.

 

Tack för nu,

Ledare&Tränare 

Skribent: Anders Ramsay
Epost: Adressen Gömd

 

 

 facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Avesta AIK - Fotboll
Telegatan 6D
77431 Avesta

Besöksadress:
Telegatan 6D
77431 Avesta

Kontakt:
Tel: 022658294
E-post: This is a mailto link

Se all info