Hoppa till sidans innehåll

Dam. Lars Isacsson inför Sandvikens IF

28 SEP 2018 08:59
  • Uppdaterad: 28 SEP 2018 08:59

 

Säsongen lider mot sitt slut för Klubben Girlz. Två omgångar återstår. På lördag, väntar bortamatch mot nykomlingskollegan Sandvikens IF. Om AAIK har haft en underkänd säsong bakom sig, har Sandviken gjort det mycket bra. Med två omgångar kvar tyder mycket på att gästrikelaget slutar tvåa, bakom seriesuveränen Bollstanäs.

 

-Sandviken är ett riktigt bra lag, och det kommer att bli tufft. De kommer nog på lördag ha mer boll än oss, och vara spelförande. Jag hoppas att vi gör det lika bra som hemma (1-2), och att vi kan få igång ett eget spel, säger AAIK-tränaren Lars Isacsson.

 

 

 

Även om Avesta sedan en tid inte har mer än äran spela för, så tycker Isacsson att man kan ta lärdom av det.

 

-Jag tycker de allra flesta gör det bra. Man tar med sig i den fortsatta karriären att det kan komma förluster. Det gäller att man visar karaktär när det går tyngre. Man får ta med sig det även i livet, att det gäller att inte ge upp. Jag tycker stämmningen är bra, och alla ställer upp och biter ihop.

 

 

 

Under hösten har AAIK släppt fram många yngre spelare som, Ala Edh Eriksson, Alva Nyström, Zainab Jafari, Magdalena Olsson, Nadine Forsvall och Julia Knöös Sölvestad.

 

-Vi har låtit de spela med tanke på nästa år. Det finns många bra spelare, och det är bra att låta de prova på, säger Lars Isacsson som också tycker U-laget har gjort en OK säsong i trean.

 

 

 

Till matchen mot Sandviken kommer det att bli ett liknande lag, som senast mot Gamla Upsala. Det betyder en trupp på femton spelare.

-Vi kommer låta Julia (Knöös Sölvestad) och Elin Andersson ta en match var, av de två som är kvar, säger Lars Isacsson.

Skribent: Per Lindgren
Epost: Adressen Gömd

 

 

 facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Avesta AIK - Fotboll
Telegatan 6D
77431 Avesta

Besöksadress:
Telegatan 6D
77431 Avesta

Kontakt:
Tel: 022658294
E-post: This is a mailto link

Se all info