Hoppa till sidans innehåll

Dam. Inför Rynninge

15 JUN 2019 13:25
  • Skapad: 15 JUN 2019 13:25

Ett formstarkt Avesta AIK, med tre raka segrar ställs på söndag mot sjundeplacerade Rynninge IK på bortaplan.

-Vi tar en match i taget. Nu tar vi matchen imorgon (söndag), sedan får vi räkna ihop poängen i september, säger AAIK-tränaren Mikael Lindgren, som inte vill snacka om uppflyttning.

 

En förklaring till att Avesta har börjat vinna matcher, och klättrat i tabellen, är att man närapå haft en ordinarie trupp till förfogande.

-Vi har spelat bra sista tre matcherna, men vi har spelat bra egentligen hela säsongen, men ännu bättre de tre sista matcherna. Vi har haft alla spelare tillgängliga, och då är vi bra, säger Lindgren.

 

Vad vet du om Rynninge?

-Jag har aldrig sett de spela. De har gjort mycket mål som QBIK. De har gjort många mål, och släppt in många. Vi är positiva inför matchen. Matchen kommer att spelas på gräs, och det är vi inte så vana vid, och det är därför vi tränat på gräs idag (lördag).

 

I Avesta saknas Isabella Vestlund. Linda Bängs-Eriksson har haft ont i halsen, och är osäkert startande. Målvakten Elin Andersson som skulle spelat senast mot QBIK, men fick vila efter haft känningar i ett knä, kommer förmodligen att starta mot Rynninge.

 

Skribent: Olov Lindgren
Epost: Adressen Gömd

 

 

 facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Avesta AIK - Fotboll
Telegatan 6D
77431 Avesta

Besöksadress:
Telegatan 6D
77431 Avesta

Kontakt:
Tel: 022658294
E-post: This is a mailto link

Se all info