Hoppa till sidans innehåll

Talangfulla AAIK-spelaren Alva Karlsson var med i bortamatchen mot Bollstanäs, och vet vad som väntar i hemmamötet på lördag. FOTO: Per Lindgren.

Dam. Alva Karlsson inför Bollstanäs SK

06 SEP 2018 20:02
  • Uppdaterad: 06 SEP 2018 21:01

Tuffast möjliga motstånd väntar ”Klubben Girlz” på Avestavallen på lördag. Då kommer suveräna serieledarna Bollstanäs SK på besök.

-De är ett väldigt bollskickligt lag. Kommer till mycket skott. De gör ofta så kallade ”tjejmål”, med skott utifrån som går över målvakten, säger Avesta AIK:s Alva Karlsson inför matchen.

 

Avesta kommer närmast från förlust, 1-3, i den så för bottenstriden viktiga streckmatchen mot Enköpings SK U. Alva Karlsson fick då spela i anfallet tillsammans med Alexandra Simonsson.

-Det kändes väl bra. Jag fick spela forward, det är jag lite ovan med. Det gick helt OK. Jag är inte jättevan med positionen, så jag skulle inte säga jag gjorde en jättebra match.

 

Under sommaren har det blivit två semesterresor, och en vända till Halmstad med familjen.

 

Med hela tretton poängs försprång till tvåan Sandvikens IF, är seriesegern i praktiken säkrad för BSK, med femton poäng kvar att spela om. Alva Karlsson tror också att det kommer bli stenhårt motstånd.

-Det kommer nog bli tufft. Vi har inte alla med. Alex (Alexandra Simonsson) är borta efter tre gula kort. Moa (Hjalmarsson) är tillbaka efter ha frisknat till. Vi får kämpa på och göra det så bra som möjligt.

 

Tycker du att läget ser hopplöst ut, eller har ni känslan att ni ska klara ut det här?

-Vi ska kämpa på, så vi får försöka klara det här. Det är bara att ha en bra inställning till varje match. Så får vi se hur det går.

 

Skribent: Per Lindgren
Epost: Adressen Gömd

 

 

 facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Avesta AIK - Fotboll
Telegatan 6D
77431 Avesta

Besöksadress:
Telegatan 6D
77431 Avesta

Kontakt:
Tel: 022658294
E-post: This is a mailto link

Se all info